nadvecher.bg

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Natalia

Страници: 1 [2] 3
16
 Определено предпочитам по-новите издания, най-вече заради шрифта. Еййй измъчи ме Триумфалната арка на Ремарк ;D направо без очи останах

17
Много е относително, всеки има различни интереси и това, което мен ме е запалило, едва ли би повлияло на друг по същия начин. Дъщеря ми е на 12 почти, чете книги на известни ютубъри. Това ѝ е интересно, сяда и докато не я свърши не остава книгата. Приключенските не са ѝ особено любими или “типичните” за възрастта ѝ.

18
Остров Тамбукту  :) беше ми супер интересна. Сега като стана дума, трябва да я намеря пак да я прочета  :P

19
Звучи интересно. За съжаление между работата и детето нямам възможност да се включа в подобни маратони. Чета когато имам малко свободно време, обикновено вечер като легна, но не се знае😜 може да пробвам все някога.

20
Избирам следващата книга според настроението ми, понякога ме грабва определен коментар, заглавието или дори корицата, друг път препоръка. Сменям жанровете, защото ми доскучава.

21
На лафче / Re: Последната купена книга
« -: Юни 24, 2020, 03:13:45 pm »
Да си призная, от миналото лято не съм си купувала книга.  :-[ Преди посещавах често испанската книжарница, както и испанската библиотека, живея на о. Тенерифе, но от половин година си имаме тук наша, българска библиотека и си вземам книги от там. Много ми е хубаво, че имам възможност да чета на български реални книги, както и да помагам за развитието на библиотеката- дарявайки книги и давайки скромна сума когато си вземам да чета, за да се увеличава фонда. Получих и два колета, за рожденият ми ден, с подаръци от България, като чакам още книжни подаръци, но заради положението се бавят. Отпеснах се...  ;D
Поздравления за идеята за българска библиотека, на който и да е тя. Дано се развива и има успех. Завиждам ви, аз също живея в Испания, но нямаме такава наша, а има доста българи тук. Поръчвам по интернет, но не всички издателства правят доставки извън пределите на родината. Купувам по няколко книги обикновено, когато си отида в България, запасявам се, разменяме с приятелки, но се случва да закъсам и да остана без книги. Тогава прибягвам до електронни носители или чета на испански, но не ми харесва.
Последните две, които си купих са две книжки на Неда Антонова- “Съвършената” и “Любовта и смъртта на първия след Бога”

22
Шогун, чака си реда.

23
Хартиен. Макар да чета също на електронен, поради причината, че живея в чужбина и не всички издателства правят доставки извън страната. Но предпочитам хартиен носител.

24
На лафче / Re: В момента чета
« -: Юни 23, 2020, 02:34:19 pm »
В момента чета “Младите лъвове” на Ъруин Шоу, към края съм вече. Страшно увлекателна и интересна. Всъщност напоследък съм на вълна Втората Световна война, така че ще се радвам да срещна предложения по темата.

Привет, добре дошла сред нас! :)

Klemenza има отворена тема в На лафче > Книги, чието действие се развива по време на Втората световна война
http://nadvecher.bg/index.php?topic=57.0 Може да си намериш нещо интересно. Аз много обичам тази тема, но книгите, които чета по нея са документалистика, и много рядко нещо художествено, струват ми се някак приглушени и като фон.
Благодаря :) нова съм и затова все още малко неориентирана  ;D видях темата и дори вече писах и там .👍🏻  ;) Ще следя с интерес. Благодаря

25
Ще следя с интерес да срещна заглавия, които не съм чела. Повечето споменати вече съм ги изчела. Благодаря на Bo за линка и препоръката за “Архипелаг Гулаг”, слагам в чакащи своя ред  ;). Аз мога да препоръчам всичко на Ремарк. “Искрица живот” е сред най-любимите ми книги.

26
Аз харесвам Нелсън Демил. Серията “Джон Кори” ми е любима.

27
Закъсняла съм с модата с четенето на книгите на Георги Господинов. Още не съм успяла да стигна до библиографията му. Макар че, тази година съм си поставила лично предизвикателство да прочета колкото мога повече книги от български автори. Баща ми чете в момента "Физика на тъгата", но не му върви особено гладко....
Аз също съм си поставила да чета български автори тази година. :) До сега не съм се запознала с творчеството на Г.Господинов, но и това ще стане ;)

28
На лафче / Re: В момента чета
« -: Юни 23, 2020, 01:39:20 pm »
В момента чета “Младите лъвове” на Ъруин Шоу, към края съм вече. Страшно увлекателна и интересна. Всъщност напоследък съм на вълна Втората Световна война, така че ще се радвам да срещна предложения по темата.

29
“Аз още броя дните” на Бърдаров определено беше най-силната книга, която съм чела. Разтърсваща. Харесва ми също Радослав Гизгинджиев.

30
Вече съм я сложила в списъка ми с книги, които искам да прочета.  ;)

Страници: 1 [2] 3
SMF spam blocked by CleanTalk