nadvecher.bg

Спечели биографията на Фердинанд Порше-старши, създателят на Фолксваген Бръмбар

Привет на всички четящи! Организираме нова игра със съдействието на издателство „Premium books”. Споделете в тази тема коя е вашата любима автобиография и автоматично ще се включите в играта ни. Двама от вас ще спечелят биографията на Фердинанд Порше-старши, създателят на "Фолксваген Бръмбар". Играта приключва на 1 юли, когато ще обявим двамата победители.  8)
Нямате достъп до съдържанието.


Книгата представя белетризираната биография на великия немски конструктор, създал най-популярната кола на ХХ век.

Изобретенията на Фердинанд Порше са актуални и днес. Всеки съвременен автомобил в една или друга степен е последовател на неговите забележителни модели. Затова описанието на житейския път на Инженера ще бъде интересно за всеки човек, за когото думата „автомобил“ не е изпразнена от съдържание, а тайната на успеха на Порше е пример за изучаване – и може би подражание.

Биографичните разкази за Фердинанд Порше са илюстрирани с редки фотографии от различни периоди на живота му.
За връзка с админите: editor@nadvecher.bg

Марлон Брандо - Песните на мама

Страдание и възторг на Ървинг Стоун. За живота на Микеланджело Буонароти. Разкошна книга. Като цяло много обичам биографични книги за художници. :)

Feel

Автобиографията на Майк Тайсън! Няма втора такава...


Моят най-любима автобиография е "Автобиографията на един йогин" на Парамаханса Йогананда. Но искам да споделя и биография - "Геният" на А. Скот Бърг

Bo

  • ****
  • 258
  • Сериен Читател и Автор
    • Профил
Най-много ме разчувства биографията на Парцалев, която прочетох тази седмица. За човека, неговите страсти, тъга и радости, зад лицето, което всички българи, млади и стари познават. Потвърждава се максимата, че най-забавните хора, са винаги тъжни, насаме със себе си. Препоръчвам я на всички. Излезе на 16 юни 2020г. на рождения ден на комика. Пълна е с интересни случки, снимки от личния му архив и разкази за нещото, за което никой не говори: един от най-обичаните актьори през соца, е ненавиждан от управляващия елит, и те едвам го търпят, главно заради популярността му. Разчувства ме и разказа, колко много е искал да играе сериозни роли, най-вече Дон Кихот. Но лицето, което ни е разсмивало прекалено добре през годините, се оказва пречка за сериозни роли. И ориентацията му. За съжаление, месец преди да падне строя, си отива един от големите му артисти, оставайки актьор на народа и аполитичен.
« Последна редакция: Юни 23, 2020, 06:44:08 pm от Bo »
Сериен Читател. Автор на разкази.

Залагам на биографията на Христо Стоичков. Чел съм редица спортни биографии и мога да кажа, че тази на Камата е на същото ниво. Знам, че е преведена вече и на испански език, а у нас мисля, че тиражт й мина 70 000, което е скандално много за нашия пазар. Действително е добра книга!


Нийл Гейбъл - Барбара Стрейзънд

Карин Щурм - Михаел Шумахер.

Автобиографията на Сър Алекс Фъргюсън. Уникална!

Мишел Обама - "Моята история". 😊

Най-много ми хареса автобиографията на Стивън Хокинг - Моята кратка история. Той е един от най-гениалните умове раждали се някога и съм искрено впечатлена от мащаба на интелигентността му.

Батето. Том 1-2- Иван Славков

По една биография  на Фердинанд Порше-старши, създателят на "Фолксваген Бръмбар", печелят Джорджия и Shaikus! Честито! До края на седмицата обявяваме поредната игра с награда ваучер за книжарници "Хеликон". Нека победителите да ни пишат на ЛС относно наградите  ;) Благодарим на всички за участието!
За връзка с админите: editor@nadvecher.bg

 

SMF spam blocked by CleanTalk