nadvecher.bg

Спечели ваучер за книжарници "Хеликон" в нашата първа игра - разказ с 40 думиВреме е за нашата първа игра! Напиши като отговор в тази тема кратък разказ с максимална дължина 40 думи, като една от тях задължително трябва да бъде "надвечер". Срокът е до 20 май, като на 24-ти, Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, ще обявим победителя. Той ще спечели ваучер на стойност 20 лева от книжарници "Хеликон". Всеки месец ще има игра, като наградата винаги ще бъде една и съща, само условията ще бъдат различни. Успех!  ;)
« Последна редакция: Април 14, 2020, 10:55:45 pm от Administrator »

Feel

Пандемията бе страшна, смешна, сериозна и тъпа едновременно. За всеки различна, за Георги - всичко накуп. Жена му почина от вируса... На първата сутрин без нея, той си обеща да е последната, в която е сам. Надвечер отново се събраха...

 ;)

Хайде и аз в този дух...

В края на топлия майски ден, 2020-та, надвечер, бизнесменът Марко, с ръкавици и маска , вечеряше с челядта си, всички на разстояние два метра един от друг. Семейство хапваше омари и скариди, и чакаше да почне брифинга на генерал Мутафчийски.

Надвечер, наркотици, 100 бона, газ, катастрофа! Ало, мамо, обади се, където трябва. Маминото, всичко ще бъде наред, обещаха ми. Ах, синчето, на мама...  Престъпление, наказание, в България – йок! В същото време Пешо лежи Десета в затвора за кражба на ток...  ;D
« Последна редакция: Април 26, 2020, 10:22:19 am от Дими »

....Надвечер Сара се прибра сама в жилището. Не и се вечеряше. Легна и се зави с детското си одеалце. Знаеше, че след партито всички ще се приберат.  Загледа се в тавана. Там затанцува пъстроцветна дъга, която  пееше приспивна песен.

bssmmle

  • ***
  • 168
  • Сериен Читател и Автор
    • Профил
Обичам мръсния ти мирис, с животински нотки. Същите, които ме карат да забия нокти в гърба ти и да се увия с бедра около таза ти като боа. Просто си мисля за теб, както работещият за петък вечер.
Сериен Читател. Автор на разкази.

DYDVK

Двете дечица бяха неразделни и в игрите, и в белите. Караха се и се сдобряваха, защото така правят децата – за тях щастието е по-важно от гордостта. А надвечер отново задружно измисляха лудории, от които личицата им сияеха.
« Последна редакция: Май 12, 2020, 08:11:21 pm от DYDVK »

"Не сега, не го мисли"...мърмореше си тя, дишайки дълбоко, за да прогони стрелкащата болка..."ще разбереш, когато дойде надвечер". И той наистина дойде. Не я гледаше, а после дълго я гледаше. И от мълчанието му тя разбра всичко.

Надвечер! Смръчава се! Няколко прилепчета пляскат в тишината около сградите. Слънцето скрива любопитния си поглед отвъд хоризонта и бавно оставя града в ръцете на тъмнината. А той стои на своята тераса. Читателят! Държи своята книга в ръце и чака мрака.
« Последна редакция: Май 19, 2020, 09:58:19 am от emityy »
Добре де, виж го това намаление ! Как да не си купя поне още една книга ?!

След дълго обсъждане решихме наградата да дадем на emityy. Честито! На всички участвали благодарим, като ви очакваме в новите игри. Както обещахме, всеки месец ще има такава, а наградата винаги ще бъде една и съща - ваучер за книги на стойност 20 лева от книжарници "Хеликон". Нека печелившият се свърже с нас, за да предостави данни, на които да изпратим наградата  ;)

 

SMF spam blocked by CleanTalk