Прочети сюжета на „Играч втори, приготви се“

Сюжетът за продължението „Играч втори, приготви се“ е разкрит! Авторът на романа Ърнест Клайн разкри детайлите за изключително очакваното продължение на „Играч първи, приготви се“ по време на Comic Con в Ню Йорк, миналия петък.

Ето и официалното описание на следващото приключение на Клайн в ОАЗИС:

НЕОЧАКВАН КУЕСТ ДВЕ

ЗАЛОЖЕНИ СА СВЕТОВЕ

Готов ли си?

Броени дни, след като е спечелил състезанието на създателя на ОАЗИС, Джеймс Холидай, Уей Уотс прави откритие, което променя всичко.

Технологическо подобрение стои скрито насред създаденото от Холидай и чака неговия наследник да го открие. То ще промени света отново и ще направи ОАЗИС хиляди пъти по-добър и пристрастяващ, от когато и да било.

С него идва нова загадка и нов куест. Едно последно Easter Egg от Холидай. С него се подсказва за мистериозна награда.

Нов, неочакван и изключително силен съперник очаква. Той е готов да избие милиони за да получи това, което иска.

Живота на Уейд и бъдещето на ОАЗИС отново са заложени на карта, но този път и съдбата на цялото човечество е някъде там, за да балансира.

Изключително носталгично и оригинално. Такова, каквото само Ърнест Клайн може да го измисли. „Играч втори, приготви се“ ни води на ново, изумително приключение през обичания виртуален свят, запращайки ни директно в бъдещето. Отново.

Очевидно и двата свята и ОАЗИС и истинския свят са застрашени този път. Какъв точно е технологическия напредък, за който си говорим не е ясно. Определно в съзнанието ни изникват епизод от „Black miror“ за идеи.

„Играч втори, приготви се“ е продължение на дебютния роман на Клайн от 2011г. Бестселъра бе превърнат в хитова адаптация от самия Стивън Спилбърг през 2018г. Все още няма сделка за филмиране на новата книга, но кой знае…

Премиерата на новата книга е насрочена за 24.11.2020г.

Виж още

Премиерата на „Неделният продавач на книги“ от Даниел Вълчев – хрониката на един предизвестен успех

Дебютният роман на най-добрия съвременен юрист сред писателите – Даниел Вълчев, (все още) по-познат като …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *