Излиза илюстрованото издание на „Хари Потър и Орденът на феникса“

Излиза илюстрованото издание на „Хари Потър и Орденът на феникса“

Илюстрованото издание „Хари Потър и Орденът на феникса“ от Дж. К. Роулинг се очаква с огромно нетърпение от читатели и колекционери по целия свят. Илюстрациите към мащабния пети том са дело на Джим Кей и поканения да се присъедини илюстратор Нийл Пакър. Джим Кей отново демонстрира неизчерпаемо въображение и удивителен талант, превръщайки обичта си към вълшебните истории на Дж. К. Роулинг в изключително илюстрирани творби и впечатляващи книги. Книгата идва във впечатляващите мерки от 24 х 27 см., с твърда корица и обложка, в 576 цветни страници и общо тегло от 2 кг. 600 гр.

   На корицата на „Хари Потър и Орденът на феникса“ ще видим учениците от Войнството на Дъмбълдор, упражняващи заклинанието Експекто Патронум. Емблематична сцена от света на Хари Потър, неповторимо пресъздадена от четката на Джим Кей! От оригиналните детайли в изображенията към „Хари Потър и Орденът на феникса“, най-обемното произведение от поредицата, можем да си представим мащабното начинание, отнело близо две години. Докато проектът се разгръща, Джим Кей решава, че е време да покани гостуващ илюстратор, за да споделят пътешествието в света на магьосниците. Този гост е Нийл Пакър – утвърден и многообразен илюстратор, както скъп приятел на Джим.

Петата част „Хари Потър и Орденът на феникса“ ще откриете в търговската мрежа от 11 октомври. Книгата излиза на български език едновременно със световната премиера.

Виж още

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг Трогателно писмо на писателя Джон …