„Лев“ от Бел Аурора – страстен роман за любовта като спасение

Австралийската авторка се появява за пръв път на български език с гореща любовна история в духа на книгите на Ел Кенеди и Л.Дж.Шен.

С бестселъровия си роман „Лев“ австралийската писателка Бел Аурора се превърна в изгряваща звезда на сцената на любовната литература.

Сега горещата и динамична история се появява и на български език, за да потопи родните читатели във вихрушка от емоции, страст и високи залози, в която любовта се оказва единствено спасение.

24-годишната Мина Харис е на крачка от смъртта. Младата жена живее на улицата от години, след като майка ѝ умира, а тя е изгонена от дома на приемните си родители. Изморена и самотна, Мина не е яла нищо от дни. И знае, че вече официално е стигнала дъното.

В отчаян опит да спаси живота си и да не се превърне в част от поредната статистика, Мина решава да влезе в първия бар, изпречил се на пътя ѝ. Без да знае, че „Кървящи сърца“ е най-известният стриптийз клуб в града. А негови собственици са заможната фамилия Леоков, чието име се свързва с легендарната руска мафия Братва. И без да знае, че вътре я очаква среща със съдбата, след която нищо няма да е същото.

В мига, в който Лев Леоков зърва срамежливото момиче, което се крие зад дългата си тъмна коса в клуба за джентълмени, той е завладян от любопитство и интерес. Нещо в тази непозната, която изглежда толкова не на място сред разголените жени и редовните посетители, предизвиква непонятни за него чувства. А Лев не е човек, който показва емоции. Или поне никога не е бил – досега.

Решен да научи повече за младата жена, той тръгва след нея. И когато минути по-късно я хваща в крачка с портмонето на брат му в ръце, ѝ поставя ултиматум. Да работи за него. Да живее в дома му. Да спи в леглото му. Или да отговаря за действията си в полицията.

Оставила всякакви надежди за бъдещето, Мина приема предложението. Веднъж ударила дъното, тя няма какво да губи. Но възможно ли e в лицето на този красив непознат да се крие повече, отколкото младата жена някога е очаквала? И има ли лек за раните от миналото?

Емоционален и дързък, романът на Бел Аурора разказва неустоимата история на двама герои, които откриват любовта сред останките от разбитите си сърца и са готови да се борят за нея независимо от обстоятелствата.

„Лев“ е първата книга от поредицата „Shot Callers“, в която страст и адреналин струят от първата до последната страница и обладават сърцата и фантазиите на почитателките на мрачните любовни романси.

Виж още

Сензациоонната автибиография на Уил Смит излиза на 26 април

Целият свят говори за Уил Смит, но прочетете какво казва той за себе си в …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.