За нас

За кого е този сайт? За всички, които обичат да четат и се интересуват от всичко, свързано с книгите! Основната част на проекта досега беше форумът за книги. В него се обсъжда всичко, което е свързано с нашето любимо хоби – четенето. Предвид това, че в България качествените книжни сайтове се броят на пръстите на едната ръка, се амбицирахме и решихме да изградим информационен книжен сайт, в който има всичко, което ние искаме да намираме в Мрежата!

Основнен акцент в него са авторски ревюта, както на новите издания на пазара, така и на книжните бестеселъри, които всички са чели или пък ще прочетат след като прочетат ревюто от нашия сайт. Залагаме и на актуалните и интересни новини от необятния свят на книгите, авторски материали от нашия екип, блиц интервюта и класации на любими книги,които ще взимаме от интересни хора, свързани с книгите! Разбира се, на страницата могат да се намерят и игри с награди, анкети и предизвикателства за четящите хора! Не на последно място, искаме този сайт да бъде платформа за иницитиви за обновяване и обогатяване книжния фонд на читалища, училища и други институции, които имат нужда от точно такава помощ! Първата ни инициатива ,,Дари книга – бъди будител‘‘ пожъна голям успех и сме амбицирани това да продължи, тъй като освен приятно изживяване, считаме, че този сайт трябва да служи и за полезни неща!

Тъй като форумът е основна част на нашия проект, с няколко изречения ще кажем с какво е по-различен той от групите за книги в социалните мрежи? За разлика оттам, в nadvecher.bg/forum не се забраняват снимки на личните библиотеки, фотоси, на които освен книги се виждат и хубави женски крака или потна студена бира. Напротив, насърчават всичко това!

И всичко е подредено по раздели и категории. Не се губиш в потока информация, който се бълва всяка секунда. Търсиш хубав трилър? Препоръчват ти го! Искаш да покажеш последната книга, която си купил – качваш снимка. Има и борса за четящите. Четете книги и споделяйте всичко свързано с тях, ние на драго сърце ще го прочетем. Ние, вие и всички останали тук.

Нека се забавляваме заедно и да ни е приятно като в уютна книжарница, в която мирише на… хартия и мастило.

Има ли и още нещо? Да! Искаме този сайт да се превърне в НAШИЯ общ сайт – на нас от екипа и на вас – нашите читатели, и затова сме отворени за постоянна обратна връзка – предложения, критики и всичко, което искате да ни споделите във връзка със сайта и с необятния и невероятен книжен свят!

За връзка с нас: editor@nadvecher.bg