Нова книга от Марк Менсън

На 9 ноември излиза новата книга на Марк Менсън – „Тънкото изкуство на съблазняването“. В нея авторът на световната книжна сензация – „Тънкото изкуство да не ти пука“, дава практични и лесно приложими съвети за това как да подобрим любовния си живот. Ето какво споделя авторът за реакциите на читателите:

Продажбите растяха всеки месец. Беше като вирус, който заразява съзнанието на хората, а те на свой ред предаваха заразата на други; мъжете я препоръчваха на своите приятели, а после техните приятели я препоръчваха на други…

„Тънкото изкуство на съблазняването“ продължава да е една от най-четените книги със съвети за запознанства. Огромен интерес към нея проявяват не само мъжете, но и жените.

Марк Менсън: Автор. Мислител. Ентусиаст

Марк Менсън е бестселъров автор, чиито книги са преведени на 50 езика и продадени в над 12 милиона екземпляра. Той е един от най-търсените консултанти за личностно развитие, успешен предприемач и блогър.

Книгата му „Тънкото изкуство да не ти пука“ е истинска литературна сензация, „настолното четиво на новото поколение читатели“, а авторът й заслужено получи прозвището „антиселфхелп гуруто“. В България заглавието излезе в началото на 2018 г. и оглави бестселъровите класации, като продължава да заема челни позиции и до днес. Тиражът надхвърли 50 000 екземпляра – сериозен успех за мащабите на нашия пазар.

Две години след това излезе и „Всичко е прецакано“. Съдържанието й бе пазено в пълна тайна дълго време, а в навечерието на датата на публикуване авторът сподели, че е избрал предизвикателството да не се хареса на всички, но да каже каквото иска. Книгата затвърди репутацията на Марк Менсън като един от най-четените и провокативни автори.

За „Тънкото изкуство на съблазняването“

След огромния успех на „Тънкото изкуство да не ти пука“ и „Всичко е прецакано“ Издателска къща „Хермес“ представя „Тънкото изкуство на съблазняването“ – практически наръчник за запознанства и срещи.

В тази книга Марк Менсън представя нов тип стратегия за успешно флиртуване и интимни отношения, като призовава: Не се прави на готин мъж, стани готин мъж! Според него, вместо да използват глупави трикове и евтини номера, мъжете трябва да залагат на личностното си развитие и честността. Съветите му се базират както на личен опит, така и на психологически проучвания, като фокусът е върху емоционалния аспект на съблазняването.

В наръчника мъжете ще намерят много полезна информация, независимо дали са необвързани, или имат сериозна връзка. Те ще научат какъв тип поведение привлича жените, кои убеждения саботират успеха им, как да водят приятен и непринуден разговор, как да преодолеят тревожността си и много други работещи идеи.

Авторът не обещава да разгадае мистерията какво искат жените, но гарантира, че благодарение на съветите в книгата мъжете ще подобрят значително отношенията си с нежния пол.

Виж още

Премиерата на „Неделният продавач на книги“ от Даниел Вълчев – хрониката на един предизвестен успех

Дебютният роман на най-добрия съвременен юрист сред писателите – Даниел Вълчев, (все още) по-познат като …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *