Очаквайте на 16.11 – стоплящ сърцето финал на поредицата за очарователната уличка „Валери Лейн“

Очаквайте от 16 ноември!

Стоплящ сърцето финал на поредицата за очарователната уличка „Валери Лейн“

Много неща са се случили на „Валери Лейн“ през последните три години. Нови любови са разцъфтели, токсични връзки са се разпаднали. Детски крачета вече припкат по паважа на любимата уличка в Оксфорд. Есента приближава бавно и уханието й вече се носи във въздуха заедно с обещанието за уютни следобеди с чаша чай, любима книга и топло одеяло, ароматни свещи, а защо не и някое шоколадово лакомство.

Промени са настъпили в живота на всички собственици на магазинчета, но едно си остава същото – топлото приятелство, което ги свързва. И желанието да помогнат на всеки в нужда.

Но тогава се случва нещо неочаквано и Лори, Кийра, Руби, Сюзън и Орхид трябва да са по-сплотени от всякога, за да изпълнят желанието на скъп приятел.

Мануела Инуса е родена през 1981 г. в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя трийсети рожден ден решава, че моментът е сега или никога. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „Валери Лейн“, които омагьосаха сърцата на читателите и завладяха списъка с бестселъри на Spiegel.

Освен автор на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и британската поп музика. Тя все още живее в родния си град със съпруга си и две им деца.

По повод последната книга за „Валери Лейн“ авторката споделя:

Толкова обикнах хората от „Валери Лейн“, че ще ми бъде трудно да се откъсна от тях, и зная, че мнозина от вас се чувстват по същия начин. Всяка раздяла е тежка, но това им е хубавото на книгите, че човек може да ги препрочита отново и отново. В този смисъл си пожелавам „Валери Лейн“ да не потъне в забрава и скъпите ми читатели да ме последват и на други места, които – надявам се – ще обикнат също като павираната, накичена с цветя, излъчваща романтика уличка в Оксфорд, на която всеки е добре дошъл и на която всички ние вече се чувстваме като у дома си.

Виж още

Премиерата на „Неделният продавач на книги“ от Даниел Вълчев – хрониката на един предизвестен успех

Дебютният роман на най-добрия съвременен юрист сред писателите – Даниел Вълчев, (все още) по-познат като …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *