Последната книга от трилогията „Хотелът“ на Нора Робъртс – вече в книжарниците

От началото на февруари новото издание на романа „От пръв поглед“ е вече в книжарниците. Книгата завършва трилогията „Хотелът“ на Нора Робъртс и ни кани отново да се насладим на романтиката и уюта в семеен хотел „Бунсборо“.

Трилогията „Хотелът“ бързо се нарежда сред най-любимите книги от Нора Робъртс. Романите са вдъхновени от реалния опит на писателката и съпруга й. Те купуват стара хотелска сграда, на която вдъхват нов живот. Днес хотел „Бунсборо“ може да бъде посетен, а феновете на романтичните истории могат да отседнат в стаи, носещи имената на някои от най-известните двойки от световната литература и от книгите на Нора Робъртс. А българските читатели вече могат да се насладят на новите издания на трилогията с красиво оформление и обновени корици.

За книгата

На пръв поглед сдържаният Райдър Монтгомъри е груб и необщителен. Въпреки това жените не могат да устоят на сексапила му.

На пръв поглед Хоуп Бомон е съвършена. От безупречния й външен вид, изискан стил и усет към красивото до всеотдайността, с която работи като управител на семеен хотел „Бунсборо“.

Животът в малкото градче е коренно различен от забързаното ежедневие във Вашингтон, с което Хоуп е свикнала. Само допреди година тя работи в бутиковия хотел „Уикъм“ и със сина на собственика – Джонатан, са сред най-влиятелните двойки в обществото. До момента, в който той не обявява годежа си… с друга жена.

Загърбила унижението и стария си начин на живот, сега Хоуп е изправена пред ново предизвикателство – да се справи с искрите, които прехвърчат между нея и Райдър. И докато инатът пречи и на двама им да разкрият истинските си чувства, то романтичният призрак Лизи ще им помогне да повярват в съдбата и в истинската любов.

Виж още

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг Трогателно писмо на писателя Джон …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *