Първото заглавие на Издателство „ЕРА“ за 2022 г. излиза на 18 януари

Първото заглавие на Издателство „ЕРА“ за 2022 г. излиза на 18 януари. Става дума за „Емоционален детокс: 135 начина да преобразите ума, сърцето и духа си“ от Шериана Бойл.

Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска, дори несъзнателно. А трябва да си даваме възможност да ги осмислим и да се освободим от тях. В противен случай те не изчезват – натрупват се и влияят негативно върху настроението, светогледа и дори физическото ни здраве.

• Нямате енергия и само мисълта за новата работна седмица ви стресира;
• Изтощени сте от поредната драма в офиса;
• Още сте ядосани и наранени след спор с близък човек;
• Чувствате се самотни и отхвърлени;
• Обвинявате се, че сте неуверени и нерешителни;
• Постоянно сте под напрежение;
• Имате проблеми със съня и тревожността…

Значи спешно ви е нужно емоционално пречистване!

Това е проста система за емоционален детокс, с помощта на която ще сложите объркващите си усещания в ред и с лекота ще се справяте с всичко, което животът ви поднася.

Книгата обхваща 135 различни ситуации и състояния на духа – от разочарование и безпомощност до носталгия и разбито сърце. За всеки конкретен случай са описани 7 стъпки, които да изпълните със собственото си темпо.

Емоционалният детокс отнема само няколко минути, но ще усетите как редовното му практикуване ще преобрази изцяло нагласата ви и ще ви направи по-спокойни и щастливи.

Тази жизненоважна и могъща книга събира всичко, което ви е нужно, за да се презаредите веднага щом усетите, че балансът ви е нарушен. С нейна помощ ще живеете уверени, че можете да се справите с всякакви предизвикателства по пътя си!

Шериана Бойл е професор по психология, с богат практически опит в областта. Тя е автор на девет книги, които се радват на голям успех и радушен прием от публиката.

Виж още

„Джони грабна пушката“ е една от най-ярките антивоенни книги на всички времена

„Забраняван по време на Втората световна война, романът остава ярък образец на антивоенната литература. Светът …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.