Робърт Лангдън се завръща!

Професор Робърт Лангдън се завръща! Героят от романите на Дан Браун ще зарадва почитателите си, но от малкия екран. Българските зрители ще могат да се насладят на разтърсващо пътешествие в новата поредица „Дан Браун: Изгубеният символ“, която ще се излъчва премиерно от 26 януари и ще имат възможност да проследят разгръщащата се история всяка сряда.

Базиран на международния бестселър на Дан Браун „Изгубеният символ“ (2009 г.), сериалът проследява приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън, който решава на пръв поглед нерешими загадки, за да спаси отвлечения си ментор и да спре ужасяваща световна конспирация. В тази адаптация феновете срещат Лангдън в по-ранен етап от кариерата му.

Обаятелният и чаровен Ашли Зукърман ще се превъплъти в ролята на популярния професор, прочут със способността си да разплита и най-сложните пъзели.

Наред със Зукърман ще се насладим и на майсторската актьорска игра на Еди Изард в ролята на ментора на Лангдън Питър Соломон. Катрин Соломон, която е дъщеря на Питър в тази адаптация, ще оживее на малкия екран в лицето на Валъри Къри. Лора де Картере и Киънън Джолиф играят респективно Изабел и Закари Соломон. Бо Нап ще ни представи основния антагонист, като се превъплъти в злодея Малах. Сумали Монтано е Сато – директор на службата за сигурност към ЦРУ. Рик Гонсалес е полицаят от Капитолия Нунес.

Тези и много други имена от актьорския състав ще поведат зрителите през вълнуващата и завладяваща история.

Дан Дуоркин и Джей Бийти са сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала. Дан Браун, Брайън Грейзър (който беше продуцент на трите филма за Робърт Лангдън), Рон Хауърд (който режисира и трите игрални филма), Сами Ким Фолви, Ана Кълп, Джон Уебър и Франк Сиракюса също са изпълнителни продуценти. Дан Трактенбърг е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод.

Този път ще можем да се насладим на спиращите дъха приключения на Робърт Лангдън от удобството на собствения си дом и „Дан Браун: Изгубеният символ“ гарантирано ще ни държи в напрежение до последната минута.

Виж още

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг Трогателно писмо на писателя Джон …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *