Търсете „Лейла“ от Колийн Хувър

Понякога това, което желаем,е толкова силно, че може да преобърнесъдбата ни…

Когато Лийдс среща Лейла, това е любов от пръв поглед. Той е убеден, че ще прекараостатъка от живота си с нея. До един съдбовен ден, когато Лейла е нападната и простреляна.

След седмици прекарани в болница, тя се е възстановила физически, ноемоционалните и психическите травми са променили жената, в която Лийдс се е влюбил.

За да си припомнят едни от най-хубавите моменти от връзката им, той я отвежда вкъщата, където са се срещнали за първи път. Но след като пристигат там, поведението на Лейла поема в неочаквана посока. А това е само една от необяснимите прояви в къщата…

Ако харесвате истории за истинска любов, със сюжетни обрати и неочакваниразкрития, мистерия и елементи на трилър, преплетени със свръхестественото, тотози роман е тъкмо за вас!

ЗА АВТОРА

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝпроизведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международнибестселъри, преведени на повече от 15 езика.Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани отчитателите за РОМАН НА ГОДИНАТА (категория „Романтика“) в Goodreads Choice Awards.

Издава: „Ибис“
Формат: 14,5х21 см
Обем: 296 стр.
Меки корици
ISBN 978-619-157-355-4
Цена: 14,90 лв.

Виж още

„Джони грабна пушката“ е една от най-ярките антивоенни книги на всички времена

„Забраняван по време на Втората световна война, романът остава ярък образец на антивоенната литература. Светът …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.