Търсете „Орденът на асасините: Валхала. Сага за Гейрмунд“ на Матю Кърби

От 15 декември на родния пазар излиза „Орденът на асасините: Валхала. Сага за Гейрмунд“ на Матю Кърби. Романът е по култовата компютърна игра Assassin’s Creed Valhalla.

Орденът на асасините
Валхала
Сага за Гейрмунд

Средата на 9 век. Викингите помитат едно по едно англо-саксонските кралства. Роден с норвежко кралско потекло, Гейрмунд Хелокожи се насочва към бойното поле, целеустремен да се докаже като викинг и воин. По пътя си той среща митично създание. То му подарява мистериозен пръстен, който вещае едновременно огромна сила и жестоко предателство.

Гейрмунд постепенно се изкачва в редиците на великата армия на крал Гутрум. Той ще трябва да заложи на цялата си хитрост, за да преодолее множеството изпитания, които го очакват в опустошената от войната земя. Докато се бие наред с групата си лоялни воини, Гейрмунд скоро ще се изправи пред конфликт, древен колкото самите богове.

От серията досега са издадени: „Ренесанс“, „Братството“, „Тайният кръстоносен поход“, „Прозрение“, „Възмездие“, „Черният флаг“, „Единство“, „Подземен свят“ , „Произход. Пустинна клетва“ и “Одисея”.

Страници: 392
Корици: тънки
Цена: 15.99 лв./8.20 ЕУР
Дата на излизане: 15.12.2020 г.

Виж още

Премиерата на „Неделният продавач на книги“ от Даниел Вълчев – хрониката на един предизвестен успех

Дебютният роман на най-добрия съвременен юрист сред писателите – Даниел Вълчев, (все още) по-познат като …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *