5 причини да последваш Nadvecher.bg и в Instagram

Усещате ли как хората постепенно започват да се пренасят от Facebook в Instagram? Има такава тенденция и дори и все още да не ви е направила впечатление, времето ще ви убеди в това. Между 2019-а и 2020-а потребителите на социалната мреже са се увеличили с близо 100 милиона. Не това е причината и Nadvecher.bg да има свой профил там.

И все пак, за да ви убедим, че си заслужава да бъдем сред онези, чийто профили следите, решихме да ви дадем 5 добри причини да го направите.

Актуалност

Всички най-нови заглавия на книжния пазар ще може да видите на стори или публикация в нашия профил в Инстаграм, както и мненията на хорат, които вече са прочели или искат да прочетат въпросното четиво.

Интерация

Сайтът дава възможност да прочетете нашето мнение, но Instagram има функции, чрез които можем да бъдем още по-близо – анкети на стори, бързо мнение за книга, пресподеляне на ваше любимо заглавие или отговор на горещ въпрос. Заедно можем повече!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nadvecher.bg (@nadvecher.bg)

Игри

Не е далеч времето, когато в Instagram ще започнем организирането на игри от типа Give away. А победителите ще получават от най-любимото – книги. Следете профила ни, за да сте от първите, които са се включили.

Инициативи

Успоредно с всичко останало, ще продължим и с инициативите, а в Instagram ще може да видите снимки от дарителските акции, както и преки включвания от читалища и библиотеки.

Цитатите

Няма нищо по-хубаво от къс, но съдържателен цитат от книга за старт на работния ден. Много такива те очакват на стори в нашия профил.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nadvecher.bg (@nadvecher.bg)

Виж още

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг Трогателно писмо на писателя Джон …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *