Беър Грилс пуска продължение на „Кал, пот и сълзи“ в края на 2021 година

Голяма новина дойде от Острова, след като Беър Грилс обяви официално, че предстои да публикува автобиография. Информацията е леко изненадваща предвид факта, че „Кал, пот и кръв“ до голяма степен разказва за живота на британския пътешественик.

Четивото ще се казва „Не се предавай“ и се очаква да излезе 14 октомври 2021 година. А самият Грилс даде повече яснота около причините да седне и да напише живота си в още по-детайлен вид и допълни, че вече е отворена система за предварителни заявки. Ще бъде любопитно дали Грилс ще сподели и нещо за България, където през 2019 година бе глобен за изядени жаби.

„Автобиографията „Не се предевай“….завършена. Поради много причини да направя продължение на „Кал, пот и сълзи“. Тази книга бе 15 седмици №1 в списъка за бестсебъри на „Sunday Times“ и бяха продадени над милион копия само във Великобритания, така че почувствах, че не мога да гоня това. Но този страх ми подсказа, че някои истории трябва да бъдат разказани. Тези са моите. От „Оцеляване на предела“ до „В дивата пустош“, зад сцените на приключенията с президента Обама и министър председателя Моди, през корпуса на кралските морски пехотинци и скаутите и още толкова много. А що се отнася до заглавието, то се подразбира.“

Виж още

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг

Писмо на Стайнбек за любовта ще бъде предложено на търг Трогателно писмо на писателя Джон …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *