Читалищата в Тетевенския край се радват на още дарени книги по нашата инициатива

Здравейте,приятели!

Всички, които следят нашия проект ,,Nadvecher.bg’’, знаят, че през изминалата година организирахме изключително успешната инициатива „Книгодарителите“ – „Дари книга на българско читалище, бъди будител“, благодарение на подкрепата на множество ,,съвременни будители‘‘, които дариха  книги ! Четири читалища в Тетевенския край обновиха фонда си с 3092 книги и над 200 списания, като така успяхме да зарадваме много четящи хора от един от най-красивите и зелени райони, намиращ се в полите на Балкана.

В този материал искаме да споделим един страхотен и удовлетворяващ  факт – въпреки че кампанията ни приключи преди повече от три месеца, дарители, разбрали впоследствие за нея и харесали нашата идея, продължават да ни се обаждат с желание да дарят книги по Инициативата! Ние осъществяваме контакта между тях и библиотеките, на които са решили да дарят! Дълбок поклон към всички, които се разделят със своите книги , за да зарадват друг четящ човек!

На снимката: Дарение за читалище „Съгласие“ в град Тетевен, направено през месец февруари 2021 година по Инициатива ,,Дари книга‘‘.

Точно заради такива хора, които имат книги и желание да ги дарят, но не знаят къде и как да го направят, и не на последно място вдъхновението и удовлетворението, което ни донесе организирането на Инициативата, ни накараха да се опитаме да направим Постоянна инициатива ,,Дари книга – бъди будител‘‘ в нашия сайт. Чрез нея, по всяко време, хората, които искат да дарят книги, могат да го направят чрез контактите в нашата рубрика ,,Дари книга‘‘. Линк към нея!

Виж още

3092 книги и над 200 списания бяха събрани от инициативата ни и в последствие дарени на четири читалища

3092 книги и над 200 списания бяха събрани от инициативата „Книгодарителите“ – „Дари книга на …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *