nadvecher.bg

Спечели книгата „Дрийм тийм“, посветен на най-великия баскетболен отбор

Часове след като приключихме играта за комиксите на Марвел е време за следващата  8) Сподели под формата на коментар под този пост името на баскетболист, на който се възхищаваш, и можеш да спечелиш книгата „Дрийм тийм“, посветена на най-великия баскетболен отбор в историята. Тя е осигурена с любезното съдействие на издателство Premium Books. Книгата излезе преди по-малко от месец и ДВАМА от участвалите ще я спечелят ;) Срокът е до 20 ноември, когато ще обявим двамата победители. Успех на всички!

п.п. Игра за други два екземпляра на „Дрийм тийм“ се разиграва и в нашия Инстаграм профил - https://www.instagram.com/forum_knigi/   ;)Инфо за книгата: Спортните книги имат своя нов съотборник. До дни на книжния пазар ще се появи „Дрийм тийм“ на Джак Маккълъм, за да разкаже за подвизите на един от най-великите отбори на САЩ по баскетбол. Благодарение на автора ще се пренесеш на трибуните, в автобуса, в казиното, в хотела или в закусвалнята, максимално близо до величията Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд и още, и още. Начинът, по който е събран, с вникване в детайлите, без никакви компромиси и съображения. Истината, такава, каквато я е видял Маккълъм, през неговите очи или тези на очевидците.

„Баскетболът се превърна в религия за много от нас благодарение на тази група отбрани личности. Да видиш на едно място събрани звезди от ранга на Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли… това е максимумът, на който някой спортен фен някога е можел да се надява. Нарекоха ги „Дрийм тийм“. И в това няма нищо случайно. Никога преди това не е имало и никога след това няма да има друг подобен тим. Първите винаги са уникални. И остават завинаги в историята. Такава бе селекцията на Чък Дейли, представляваща националния отбор на САЩ по баскетбол на Олимпиадата в Барселона.

Издателите от Premium Books са се постарали да пресъздадат това невероятно усещане. Единствената по рода си книга ще излезе на българския пазар през следващата седмица. И всички фенове, не само на баскетбола, но на спорта изобщо, ще могат да я прочетат. Това е книга, която си струва да имате и да прелиствате през определен период от време“.

« Последна редакция: Ноември 05, 2020, 10:20:45 am от Administrator »
За връзка с админите: editor@nadvecher.bg

Георги Младенов! Като дете му се възхищавах адски много, а и до днес си остава най-добрия български баскетболист, поне за мен  ;)

Глас за Винс Картър! Истинско чудовище, когато играеше в Торонто  8)

"Защото не съм, ако не мога..."

Коби Брайънт! Щастлива съм, че имах възможността да го гледам на живо!

Без грам съмнение, Майкъл Джордан!

Feel

Когато чуя за баскетбол, веднага се сещам за Майкъл Джордан и Чикаго Булс!

Майкъл Джордан, легенда!

Денис Родмън.Заради екстравагантния му външен вид и директна игра🏀🥇👍


С малко закъснение съобщаваме и победителите в тази игра - Natalia и Feel. Очакваме данните на ЛС, за да ви изпратим книгите. Благодарим на всички за участието!
За връзка с админите: editor@nadvecher.bg

 

SMF spam blocked by CleanTalk