Книга с бели страници стана бестселър в Италия

Книга от 110 бели страници стана бестселър в Италия. Четивото трябваше да бъде посветено на политическа тематика и да разказва за крайнодесния опозиционен лидер Матео Салвини, но в крайна сметка остана празна. И въпреки че реално това е тефтер, тя оглави класацията на Амазон за страната, разкриха на Апенините.

Книгата „Защо Салвини заслужава доверие, уважение и възхищение“ струва 6,99 евро, а посоченият автор е Алекс Грийн, политически анализатор.Явната шега се понрави на местните медии и привлече вниманието на вестниците „Стампа“, „Република“, „Фато котидиано“.

„Тази книга е с бели страници. Въпреки дългогодишни проучвания, не успяхме да намерим какво да кажем по темата, така че не се притеснявайте да я използвате за ваши бележки“ – пише в резюмето.

Отзивите в Амазон са предимно положителни, със среден рейтинг 4,7 звезди. Сред тях има и шеговити като „Дълго и трудно четиво, но си струва“.

Салвини, който е начело на партията „Лига“, е противоречива личност. Известен е с твърдата си позиция за мигрантите и афинитет към популистки лидери като завършващия мандата си президент Доналд Тръмп.

Виж още

„Среща между редовете“ ще излезе от печат на 21 юли

Мечтата на Савана най-накрая ще се сбъдне! Клер Донован, главният редактор на най-успешното издателство на …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.