Книга с бели страници стана бестселър в Италия

Книга от 110 бели страници стана бестселър в Италия. Четивото трябваше да бъде посветено на политическа тематика и да разказва за крайнодесния опозиционен лидер Матео Салвини, но в крайна сметка остана празна. И въпреки че реално това е тефтер, тя оглави класацията на Амазон за страната, разкриха на Апенините.

Книгата „Защо Салвини заслужава доверие, уважение и възхищение“ струва 6,99 евро, а посоченият автор е Алекс Грийн, политически анализатор.Явната шега се понрави на местните медии и привлече вниманието на вестниците „Стампа“, „Република“, „Фато котидиано“.

„Тази книга е с бели страници. Въпреки дългогодишни проучвания, не успяхме да намерим какво да кажем по темата, така че не се притеснявайте да я използвате за ваши бележки“ – пише в резюмето.

Отзивите в Амазон са предимно положителни, със среден рейтинг 4,7 звезди. Сред тях има и шеговити като „Дълго и трудно четиво, но си струва“.

Салвини, който е начело на партията „Лига“, е противоречива личност. Известен е с твърдата си позиция за мигрантите и афинитет към популистки лидери като завършващия мандата си президент Доналд Тръмп.

Виж още

Сензациоонната автибиография на Уил Смит излиза на 26 април

Целият свят говори за Уил Смит, но прочетете какво казва той за себе си в …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.