Nadvecher.bg с номинация за годишните награди за доброволчество „ГЕРОИТЕ“ на TimeHeroes

Скъпи приятели,

с голяма гордост и истинско удоволствие, искаме да ви информираме, че нашият сайт Nadvecher.bg получи номинация за годишните награди за доброволчество „ГЕРОИТЕ“ на TimeHeroes. Номинирани сме в категория „Организации“ за нашата инициатива „Книгодарителите“ – „Дари книга на българско читалище, бъди будител“, приключила на 1-ви ноември 2020 година.

Припомняме, че в продължение на три месеца събирахме книги, издадени след 2000 година с цел подпомагане и обогатяване книжния фонд на четири читалища от Тетевенския регион. Става въпрос за „Цачо Ненов“ в село Гложене, „Христо Смирненски“ в село Черни вит, „Христо Ботев“ в село Български извор и читалище „Съгласие“ в град Тетевен. Дарителската кампанията за книги бе най-успешната в България за 2020 година.

Инициативата ни бе организирана в памет на Станка Динкова, дългогодишен читалищен деец и библиотекар в село Гложене.

С ваша помощ успяхме да съберем 3092 книги и над 200 списания, които бяха разпределени към споменатите читалища. Те от своя страна пък подариха част от книгите, които вече имат на други библиотеки, училища и различни институции, като така абсолютно всички книги и списания стигнаха до читатели.

Успешната кампания бе реализирана и с огромната и незаменима помощ на платформата TimeHeroes, за което още веднъж изказваме нашата благодарност! Дълбок поклон към Вас!

Сега сме номинирани за техните ежегодни награди, което още веднъж доказва колко значима е била нашата инициатива. Дали ще спечелим? Това няма значение, защото истинското удовлетворение получихме след множеството благодарности, както на институциите, на които дарихме, така и от множество читатели! Благодарности на всички, които са харесали това, което правим и са ни номинирали!

А изключителния успех, който постигна Инициативата, ни вдъхнови да направим така, че дарителството да стане постоянно, а не единичен акт на съпричастност! В момента тече нашата ПОСТОЯННА инициатива за подпомагане на читалища в различни точки на България.

Повече подробности за нея и кои библиотеки може да подпомогнете, прочетете на този линк: ЦЪК

Използваме възможността да ви поканим и в нашите канали:

📚 Фейсбук група
📚 Фейсбук страница
📚 Инстаграм профил
📚 Форум

Виж още

Премиерата на „Неделният продавач на книги“ от Даниел Вълчев – хрониката на един предизвестен успех

Дебютният роман на най-добрия съвременен юрист сред писателите – Даниел Вълчев, (все още) по-познат като …

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *